freelance fotograaf gezocht
 
 
Fotograaf-vacatures mei 2019 Indeed.nl.
Onbepaalde Tijd 8. Freelance / ZZP 4. Bepaalde Tijd 1. Tip: Voer een plaatsnaam in het vak waar' in om de resultaten in die regio te zien. Pagina 1 van 159 vacatures. Plaats je cv In enkele seconden. Toon: alle vacatures 53 nieuwe vacatures. 1.550 1.650 per maand. Volbrachte opleiding als fotograaf. Professionele fotograaf gezocht voor onze Fotostudio in Almere.
Fotograaf Bedrijfsfotograaf Portretfotograaf Leuven Brussel.
Als fotograaf verdeel ik mijn tijd enerzijds tussen freelance werk, voornamelijk als bedrijfsfotograaf en anderzijds vrij werk, met name eigen fotoprojecten. Al meer dan 15 jaar lang specialiseer ik me als fotograaf in bedrijfsfotografie, met grote interesse in portretfotografie, architectuurfotografie en industriƫle fotografie. Ik werk vanuit Leuven, maar bedien vlot de hele regio Brussel, Gent, Mechelen, Antwerpen. Zelfs voor fotoshoots buiten deze regio kan je me contacteren. Door het type van fotoshoots werk ik voor diverse opdrachtgevers: portretfotos voor magazines en tijdschriften, hedendaagse portretfotografie voor KMO s en de industrie, HR bedrijven en law-firms. Als fotograaf kom ik naar je bedrijf toe met alle materiaal dat nodig is om professionele fotos te maken. Ik bied u diverse vormen van portretfotografie aan: headshots, locatieportretten, portret voor corporate ID. Voor uw portretten kom ik naar u toe: ik portretteer personen steeds op locatie. Dat betekent dat uw portretfotos in uw bedrijf kunnen gemaakt worden. Daarbij kan een locatie gezocht worden in of buiten uw bedrijf of een studiosetup gebouwd worden inclusief studiobelichting.
KUNSTWERKT.
Gezocht Freelance docenten voor Muzische Workshops. Muzische Workshops stimuleert cultuureducatie en ondersteunt artiest-docenten. Wij willen ons docententeam binnen de discipline Beeldende Kunst uitbreiden en zijn op zoek naar gemotiveerde vakdocenten. Alle informatie via: https//www.muzischeworkshops.be/docenten-gezocht/.: Workshop sjablonen ontwerpen, prepareren en uitvoeren in 4 namiddagen. in 4 praktijknamiddagen leer je hoe je ambachtelijke sjablonen ontwerpt, prepareert en uitvoert we houden ons bij het enkelvoudig sjabloon dat zowel op zichzelf, als fries of als blokpatroon kan gebruikt worden op diverse ondergronden geen voorkennis nodig. Moleken 4, 9100 Sint-Niklaas. 14-21-28 maart, 4 april 13u30 tot 16u30. 199 vr de 4 namiddagen materiaal vr tijdens workshop incl. tel: 0496 61 41 87. gsm: 0497 04 91 84. fotograaf om kunst te fotograferen.
GEZOCHT! stagiaire of freelance journalist/redacteur publiq.
Stijl: artikelen zoals die verschijnen in De Standaard Magazine De Standaard Sabato De Tijd. Domensino Media is op zoek naar een Nederlandstalige stagiaire, freelance of niet freelance redacteur/journalist. Je zorgt voor vlot leesbare, aantrekkelijke en toegankelijke artikels op een professioneel niveau.;
Freelance fotograaf gezocht? Hilde Collier staat voor je klaar!
Alle stappen van fotografie passeerden me, van het ontwikkelen van fotos in baden tot de digitale revolutie. Een fotograaf is in tegenstelling tot vroeger niet meer gebonden aan een locatie of een dorp, zelfs de grenzen van Vlaanderen bleken op termijn te klein.
87 Fotograaf Vacatures Adzuna.
Veel fotografen werken op een freelance basis en worden ingehuurd voor een bepaald project. Deze projecten kunnen heel uiteenlopend zijn, van een reclame shoot tot aan een fashion shoot of een sportwedstrijd. Ook zijn fotografen werkzaam voor de pers, in public relations of in reclame. Een fotograaf maakt niet simpelweg een kiekje.
Ik zoek een freelancer freelance jobs opdrachten.
Titel Status Regio Datum Reacties. Project Manager BOUW grootschalig project! Freelance coach automotive FR. Freelance coach automotive FR. Freelance Administratieve Assistant. FREELANCE PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT / RECHTERHAND BU MANAGER REGIO GENT. Project ingenieur HVAC regio Gent. Freelance HR Generalist. Freelance Java Developer.
Freelance fotograaf gezocht?
gesloten Fotograaf gezocht voor fotoshoot urban dans merk. gesloten fotograaf gezocht voor portfolio fitness model. gesloten fotograaf gezocht voor shooten campagnebeelden. gesloten fotograaf gezocht voor shooten campagnebeelden. gesloten Fotograaf gezocht. gesloten fotograaf met spoed gezocht! gesloten Fotograaf gezocht voor fotoshoot.
Fotograaf Friesland Ongedwongen en pure fotografie Joure. Facebook. Google. LinkedIn. Pinterest. Twitter.
Frank Meester, de fotograaf voor zakelijke portretten, commerciƫle opdrachten en ontspannen fotoshoots. Het feit dat je dit leest betekent dat je op mijn website aan het kijken bent en op zoek bent naar een fotograaf. En dat betekent dus hopelijk ook dat je gebruik wil maken van een van mijn diensten, bijvoorbeeld een zakelijk portret, een lifestyle fotoshoot, of een trouwreportage.

Contacteer ons

Resultaten voor freelance fotograaf gezocht