fotograaf Gent
 
 
Belgische fotografen Stad Gent.
100 jaar Leica fotografie in de Sint-Pietersabdij te Gent en bracht Canvas de reportagereeks Belgiƫ scherpgesteld. Een klassieker is het zogenaamde principe van decisive moments dat centraal stond in het werk van Henri Cartier-Bresson. Veel fotografen, experts en liefhebbers blijven dit principe trouw, of verwijzen ernaar. Volgens Belgisch fotograaf Michiel Hendryckx is dit het beslissende moment waarop vorm en inhoud samenvallen.
Geboortefotograaf Caroline.
Niet alleen ben ik fotograaf, ik ben ook Doula! Amper 4% van alle bevallingen vindt plaats op de uitgerekende datum. Als doula en geboortefotograaf is het dus een must om flexibel zijn. Ik ben er voor jullie wanneer jullie me nodig hebben.
Untitled Document.
Huwelijksfotograaf Gent maakt stadswandeling met koppel.
Op dat moment vond ook helemaal mijn transformatie als huwelijksfotograaf Gent plaats want we zouden de locatieshoot gaan doen in het historische centrum van Gent. Een wandeling doorheen de binnenstad samen met koppel en huwelijksfotograaf Gent. Gent heeft heel wat te bieden voor mij als fotograaf.
Fotograaf Foto-Atelier De Rammelaere Fotograaf Gent industriƫle fotografie portretten kinderfotografie familiereportages architectuur productfotografie.
Jo De Rammelaere, geboren in 1965 te Gent, is reeds 30 jaar gepassioneerd fotograaf. Na zijn studies aan het NaRaFi te Brussel lanceerde hij zich vrijwel meteen, gebaseerd op een stevige analoge opleiding, in het digitale tijdperk dat geen geheimen meer voor hem kent.
Fotograaf SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wie slaagt in alle examens en in de eindproef, ontvangt het erkende getuigschrift van Fotograaf, uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en het Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen. Wie de beroepslessen Fotograaf combineert met een opleiding Bedrijfsbeheer, ontvangt een diploma in plaats van een getuigschrift.
Fotowinkel Zwijnaarde Luc Van Speybroeck: fotograaf, camera, fotokaders, reportages.
Wij zijn Luc en Karina van Speybroeck en onze fotozaak is gevestigd te Zwijnaarde deelgemeente van Gent. De liefde voor fotografie werd doorgegeven van vader op zoon, en als rasechte vakmensen volgen wij de nieuwste evoluties op de voet. In onze zaak kan u terecht voor alle fotografische opdrachten, alsook voor de aankoop van fotografisch materiaal en mooie kaders. Van alle mooie momenten in uw leven leggen wij de emoties van dat moment vast op de gevoelige plaat: geboorte, communie, huwelijk, een mooi portret. Fotograaf Van Speybroeck bezorgt u ook knap gemaakte fotos en videos van uw bedrijf, zodat u professionaliteit zal uitstralen.
IIS Windows Server.
Michiel Hendryckx, fotograaf.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fotograaf Gent