fotografie oostende
 
 
opleidingen Syntra West.
Praktijkhandleiding in digitale fotografie basis. Een goede digitale foto maken is meer dan alleen maar een knopje indrukken. Leer de basisbeginselen van digitale fotografie. Opleiding van 4 sessies. Deze opleiding is echt iets voor mensen met een creatief oog die technisch maar ook commercieel willen denken.
Vereniging Oostende de Stad aan Zee.
Toon op stratenplan. Exposure Value wil fotografie mee op de culturele kaart van Oostende zetten en heeft de ambitie een ontmoetingsplaats te creëren voor mensen met een passie voor fotografie. Exposure Value wil een platform bieden aan fotografen ook jonge beginnende fotografen die zich onderscheiden door hun talent en door het ontwikkelen van een eigen stijl.
Fotografen Oostende goudengids.be.
Leffingestraat 229/Bus 2, 8400 Oostende. 11 de Kievith D. Kaïrostraat 66A, 8400 Oostende. 12 Liesbeth Goudenhooft. Prinsenlaan 9, 8400 Oostende. Edith Cavellstraat 6, 8400 Oostende. Stockholmstraat 21, 8400 Oostende. 15 Verkempinck Colijn. Duivenhokstraat 32, 8400 Oostende. Nieuwpoortsesteenweg 133, 8400 Oostende.
Huwelijksfotograaf Modefotograaf Oostende I COBA Photography.
Huwelijksfotograaf Nick Decombel fotograaf West-Vlaanderen.
Eenmaal onze huwelijksdatum vastlag op 1 juli 2017 was onze eerste en belangrijkste missie het vinden van een originele fotograaf met wie het persoonlijk ook goed zou klikken. Iemand waarop we blindelings konden vertrouwen dat de fotos een perfecte herbeleving en prachtige herinnering zouden vormen van onze onvergetelijke dag. Na 1 telefoontje en een eerste kennismakingsgesprek bij Nick in Oostende beslisten mijn wederhelft en ik zonder enige twijfel dat Nick onze man zou zijn.
Fotografie, Tentoonstelling, Oostende UiT in Vlaanderen.
Te gast in Exposure Value: Michel Vaerewijck What I can't' show. Oostende, Exposure value. Van 3 juli 2017 tot 31 juli 2018. Elmali: groepstentoonstelling fotografie en beeldende kunst. Oostende, Bibliotheek Kris Lambert. Van 1 januari 2018 tot 31 december 2018.
Fotografie, Tentoonstelling, 8400 Oostende Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Rotatie van de foto's' tweemaal per jaar. Oostende, BZIO IMBO. Van ma 1 januari 2018 0800: tot ma 31 december 2018 1700.: Meer info raquo. Elmali: groepstentoonstelling fotografie en beeldende kunst. 9 gepassioneerde creatievelingen brengen werk rond het thema verbinding: W.
Fotograaf Alexvdb.
Fotoclub Contrast Oostende.
Contrast werd opgericht in september 2014 en is daarmee de jongste fotovereniging in Oostende. Contrast is geen fotoclub zoals zovele andere maar houdt er een speciaal systeem van werken op na. Elk werkjaar worden enkele thema's' aangepakt en worden de thema's' gedurende een periode van twee maand grondig uitgewerkt. Er worden daartoe 3 werkvergaderingen en een fotoshoot ingericht. De eerste vergadering is de voorbereiding van de fotoshoot. Nadien volgt de fotoshoot. De tweede en derde werkvergadering worden besteed aan het bespreken van de foto's' genomen tijdens de fotoshoot en het eventueel aanpassen en verbeteren van de foto's. Doorgedreven gebruik van beeldbewerkingsprogramma's' wordt niet toegelaten. Goede fotografie komt op de eerste plaats en het is niet de bedoeling om collages of montages te maken!

Contacteer ons

Op zoek naar fotografie oostende?